Business Company

Lokacija

Image

Lokacija

Novi Sad
Kontaktirajte nas
MEDIA SMS d.o.o.

Janka Čmelika 58 21000 Novi Sad Republika Srbija

MEDIA SMS je kompanija iz Novog Sada koja već deset godina sa uspehom radi na uslugama iz oblasti marketinga, SMS servisa i (0900) premium brojeva.
Ono što našu kompaniju čini uspešnom, a naše usluge drži na visokom profesionalnom nivou, su ljudi koji rade u kompaniji.
Posebno smo ponosni na naš operaterski (call) centar koji trenutno broji 20 stalno zaposlenih operaterki i operatera, kao i nekolicinu honorarnih saradnika koji se po potrebi uključuju u rad call centra. Oni 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, obavljaju svoje zadatke sa jednim jedinim ciljem: da maksimalno povećaju zaradu partnerskim medijima.
Naš IT i Marketing sektor konstantno prate razvoj i trendove u oblasti novih tehnologija, Internet marketinga i novih medija, kako bi što brže i kvalitetnije odreagovali na nove šanse i mogućnosti koje se otvaraju na tržištu. Samim tim, naši partneri mogu da budu sigurni da će i u budućnosti u nama imati pouzdanog saradnika i konsultanta, a strateška poslovna saradnja razvijaće se na obostranu korist. Naši partneri su brojna pravna lica iz oblasti medijskog poslovanja i marketinga (TV i radio stanice, regionalni internet portali, marketing agencije), ali i veliki broj fizičkih lica (Webmasteri, Freelanceri) koji samostalno uređuju svoje medije (websajtove, blogove, forume, portale). Svaki naš partner može da posvedoči o profesionalnom odnosu sa naše strane, a novim saradnicima posvećujemo posebnu pažnju. Poslovni uspeh naših novih partnera pričinjava nam veliko zadovoljstvo.

© Copyright MediaSms 2010. All rights reserved